Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Uzina Energom, inclusă în maratonul “Rebuilding the Economy”

Unitatea clujeană de producție Energom, cu trei proiecte industriale în implementare, a găzduit un tur ghidat în cadrul unui maraton de afaceri care a mai cuprins Oradea și Timișoara.

La eveniment au participat Jerome France – vicepreședintele Camerei Franceze de Comerț și Industrie în România, Pascal Fesneau – consul onorific al Franței la Cluj; Mathieu Widsgowski – director executiv, Alin Zăpârțan – business unit manager, Dan Finteușan – manager PMO, din partea companiei. Evenimentul a constat în vizitarea atelierelor electric, lucrări de tablă / vopsire și integrare.

În timpul vizitei au fost prezentate cele trei proiecte în curs de implementare. Compania face parte din grupul Gonzales și furnizează soluții de proiectare, implementare și mentenanță (tablouri electrice, pneumatice, echipamente electromecanice, mașini industriale), integrate în proiecte în infrastructură energetică, industriile producției de anvelope, aeronautică, ambalaje.

Energom este o companie 100% franceză, fondată în 2002. Produsele sunt integrate în proiecte de anvergură, la locațiile și instalațiile de producție din întreaga lume. Societatea are 150 de specialiști cu competențe și certificări în domeniile inginerie electrică, inginerie mecanică, automatizare industrială.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zona Huta va avea traseu turistic de 10 kilometri

Articolul următor

P3 Logistic Parks, brandul cu cea mai mare creștere în industria europeană de real estate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share