Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Carte Gaudeamus Oradea, în Piața Unirii, în perioada 7 – 11 iulie 2021

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Oradea 2021, revine la formula de desfășurare (aproape) tradițională, adaptată însă condițiilor speciale din acest an. Este primul eveniment de acest gen, de o asemenea anvergură, organizat în ultimele 15 luni în țara noastră.

Evenimentul este găzduit de Piața Unirii. Târgul va fi deschis zilnic în intervalele orare 9:00 – 14:00 și 17:00 – 21:00, iar accesul publicului va fi permis în condițiile stabilite prin Ordinul comun al Ministerului Culturii și al Ministerului Sănătății (nr. 3.107/851/2021), pentru categoriile de vizitatori care, conform ordinului, prezintă un risc epidemiologic redus. Asta înseamnă dovadă de vaccinare, test sau dovadă că s-a trecut prin boală. Minorii sunt exceptați de la aceste norme, dar siguranța tuturor primează, astfel încât regulile de protecție individuală, precum portul măștii și dezinfectarea mâinilor la intrare se vor aplica tuturor celor aflați în incinta evenimentului.

Cele aproape 40 de standuri amenajate în pavilioanele expoziționale din Piața Unirii vor fi dublate de standuri virtuale, reunite pe website-ul www.gaudeamus.ro.

Târgul oferă oportunități suplimentare atât publicului, cât și editurilor care nu au putut participa la ediția din Oradea, dar care au totuși posibilitatea de a-și promova oferta editorială pe această cale – aspect confirmat de faptul că numărul standurilor virtuale este puțin mai mare decât al celor fizice. În acest format, vizitatorii care nu pot ajunge la târg au acces, prin intermediul standurilor virtuale, la noutățile editoriale prezentate la târg și, în măsura în care participanții își vor corela ofertele de la târg cu cele din campaniile online, le pot achiziționa în aceleași condiții. Evenimentele organizate cu aceast prilej se vor derula în aceeași formulă mixtă, atât cu participarea fizică a invitaților și a publicului, cât și exclusiv online, toate evenimentele fiind transmise în direct pe pagina de Facebook Radio România Gaudeamus.

La inaugurarea târgului a fost prezent și primarul Oradiei, Florin Birta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cosmin Ionescu, noul CEO al Project1

Articolul următor

Ofertant pentru investiția privind valorificarea energiei geotermale în Cartierul Nufărul I Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share