East Grain are o bază nouă în Bonțida

Traderul de cereale East Grain a decis să pună în funcțiunea a doua sa bază de depozitare localizată în comuna clujeană Bonțida.

Aceasta își va deschide porțile din 12 iulie și va asigura serviciii de preluare, livrare, condiționare, depozitare și uscare a cerealor. Apropierea campaniei de vară a coincis cu angajări de personal operativ și administrativ. În prealabil, specialiști din companiile East Silodep, East Grain și East Agro Input s-au întâlnit cu fermieri din județele Mureş, Cluj, Alba, Sibiu, în cadrul unei zile a porților deschise.

Evenimentul a avut loc la baza de cereale inaugurată anul trecut în comuna Sânpaul (județul Mureş). East Silodep, membră a grupului East, anunța, după apariția pandemiei, că lucrările de construire a silozurilor vor continua. Grupul East este un trader de cereale controlat de mai mulţi antreprenori din Ungaria și România.

Acesta are activitate în comerțul cu cereale, semințe oleaginoase și plante furajere, preponderent pe piața din cele două țări. La Cluj funcționează East Grain și East Silodep. UBM și Oprea Avicom sunt alte două societăți participante la investiția din Sânpaul în fabrica de nutrețuri combinate. Unitatea de producție este cea mai mare fabrică de furaje independentă (ce nu produce pentru consum propriu) din țară, cu o capacitate de 220.000 tone pe an.

Exit mobile version