Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Indienii vor să își extindă afacerile la Cluj

Companiile din India vor fi sprijinite de ambasadorul acestei țări la București, Rahul Shrivastava, să își extindă business-urile în județul Cluj.

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Marius Mînzat, a primit vizita unei delegații formate din ambasadorul Rahul Shrivastava și Mihaela Gligor, director al Centrului Clujean pentru Studii Indiene al Universității Babeș-Bolyai. Întâlnirea a avut ca scop dezvoltarea relaţiilor de colaborare, identificarea unor modalităţi de consolidare a prezenţei investitorilor indieni şi de impulsionare a schimburilor comerciale dintre cele două părţi.

„Întâlnirea a fost una extrem de constructivă și marchează un pas important în demersul de extindere a colaborărilor economice. Sunt sigur că domnul ambasador va transmite mesajul nostru de disponibilitate și suport investitorilor indieni dornici să-și extindă business-urile pe piața clujeană”, a spus Mînzat. El i-a prezentat ambasadorului potențialul economic și investițional al Clujului, modul de organizare și funcționare a forului administrativ județean, principalele proiecte aflate în derulare la nivelul instituției.

Printre principalele subiecte s-au numărat proiectele de investiții derulate de entități subordonate CJ: Aeroportul Internațional Avram Iancu și Compania de Apă Someș. Oficialului indian i-au fost prezentate oportunitățile oferite de parcurile industriale administrate de CJ prin intermediul Tetarom SA, facilităţile pe care acestea le oferă agenților economici, stadionul Cluj Arena și Filarmonica de Stat Transilvania.

Vicepreședintele CJ a vorbit despre cele mai mari investiții în infrastructura medicală gestionate de instituție: Spitalul Pediatric Monobloc și Centrul Integrat de Transplant. Aflat pentru prima dată la Cluj, Shrivastava s-a arătat interesat de proiectele aflate în derulare la nivelul CJ, manifestându-și deschiderea pentru facilitarea extinderii în județ a unor afaceri cu capital indian.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania de Autostrăzi: tronsonul Suplacu – Chiribiș al A3 se află în evaluare

Articolul următor

Businessmenii din Ardeal, puși la curent cu Program Operațional Tranziție Justă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share