Primăria Timișoara caută furnizor pentru 22.000 de megawatti

Categorii: Energie, Județe

Primăria Timișoara caută furnizor de energie electrică pentru acoperirea necesarului de consum a locațiilor unde își desfășoară activitatea, dar și pentru instalațiile pe care le operează, adică iluminat public, semafoare și fântâni publice. În total, firma respectivă va trebui să furnizeze un consum de 22.517 megawatti pe durata unui an.

Se caută cea mai bună ofertă pentru curentul electric consumat de tot ce ține de municipalitatea timișoreană. Primăria Timișoara a lansat procedura de acordare a contractului de furnizare de energie electrică, prin negociere fără publicare prealabilă, pentru toate locațiile aflate în administrarea sa. Atribuirea se va face pe baza celui mai bun raport calitate – preț. Prețul reprezintă 98% din criteriile de atribuire.

Conform contractului, sunt patru grupe de locații unde se va furniza electricitatea. Cei mai mulți bani vor merge spre iluminatul public, iar rețeaua de semafoare a municipalității va consuma puțin peste consumul realizat de fântânile publice.

Conform anexei la contract curentul electric va merge la: Locații ale municipiului Timișoara – 3.500 de MWh, Instalații semaforizare – 570 MWh, Fântâni publice – 510 MWH, respectiv iluminat public – 15.000 MWh.

Exit mobile version