Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Campanie de toamnă la Ecolor: angajări masive în toate sectoarele

Producătorul de mobilier Ecolor Jucu a pornit o acțiune de racolare de personal, mulțumindu-se și cu candidați care știu să scrie și să citească.

Acesta s-a arătat interesat de persoane care să poată să lucreze ca muncitori în producție, mecanici electricieni sau tehnicieni de reglare de utilaje. “Suntem în căutare de candidați cu sau fără experiență în producție. Candidații trebuie să știe să scrie și să citească”, au anunțat reprezentanții Ecolor.

Printre beneficiile enumerate se numără “un mediu de lucru sigur, curat, cu efort fizic controlat”, “salariu competitiv”, contract pe perioadă nedeterminată, tichete de masă, ore suplimentare plătite, spor de noapte, masă caldă gratuită la restaurantul propriu, transport asigurat, bonusuri anuale de performanță, prime de sărbători. Fabrica menține bonusul de recomandare de 2.000 de lei brut, fixat din vară.

Unitatea cu afaceri de 306 de milioane de lei anul trecut are 700 de angajați și produce mobilier pentru cel mai mare retailer de mobilă și decorațiuni la nivel global, IKEA. Firma-mamă este Gyllensvaans Möbler (Suedia), companie de familie, producător de mobilier din 1946 și furnizor al Ikea din 1952.

Fabrica de la Jucu are o suprafață construită de 57.000 mp, produsele finite fiind realizate din PAL și MDF. Principalii săi concurenți la nivel național sunt Aramis Invest Baia Mare (afaceri anuale de 1,2 miliarde de lei), PGS & Sofa Oradea (281 de milioane), Taparo Târgu-Lăpuș (225 de milioane) și ADA Fabrica de Mobilă Salonta (183 de milioane)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Experții Regiunii de Nord-Vest au inspectat trei orașe din Transilvania

Articolul următor

Trustul Tenaris va organiza un festival de film la Zalău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share