Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Liber la construirea autostrăzii Suplacu de Barcău – Chiribiș

Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că au fost finalizate procedura de evaluare pentru porțiunea dintre localitățile Chiribiș și Suplacu (Bihor) a Autostrăzii Transilvania (A3).

“Sunt finalizate procedurile de evaluare și vor fi comunicați de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii câștigătorii pentru două loturi majore de autostradă: Curtea de Argeș – Tigveni, un lot de 10 km din Autostrada Sibiu-Pitești, cu un tunel de 1,3km; Suplacu – Chiribiș, un lot de 26 km, abandonat din 2013 și aflat pe A3, cu lucrări realizate parțial de Bechtel, inclusiv un viaduct de 1,6 km peste lacul de acumulare”, a precizat ministrul.

Procesul de evaluare a ofertelor pentru tronsonul de la granița cu Ungaria al A3 era încă în desfășurare în vară, nefiind emise comunicările de rezultat, conform CNAIR. Acesta viza secțiunea 3C Suplacu de Barcău – Borș, subsecțiunea 3C1 Suplacu de Barcău – Chiribiș (km 4+200 – km 30+550).

Proiectul Autostrăzii Transilvania (Braşov – Borş), parte din A3, a început în 2004, în baza unui contract încheiat cu compania americană Bechtel, ce trebuia executat până în 2012. A3 a fost împărțită inițial de autoritățile române în două proiecte, București – Brașov și Brașov – Cluj-Napoca – Borș, lungimea sa fiind de 584 km.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Profitul Carbochim a urcat cu 50%

Articolul următor

Constructorul Citadin va reface strada Titulescu din Zalău

Citește și:
Citeste mai mult

Crește activitatea în construcții

Ultima anchetă de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică (INS) arată o tendință de creștere a activității…
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,
Citeste mai mult

Neversea a lansat biletele de o zi

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
3
Share