Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asocierea Erbașu – Vahostav – SK AS face tronsonul de A3 Suplacu de Barcău – Chiribiș

Luni, 06.09.2021, CNAIR a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția tronsonului de autostradă A3 Suplacu de Barcău – Chiribiș.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea Erbașu (lider de asociere) – Vahostav – SK AS, cu preţul de 542.956.612,32 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție ofertată este de 10 ani. Lungimea tronsonului este de 26,35 km.

În cadrul contractului, antreprenorul va realiza mai multe lucrări de artă complexe, incluzând 3 viaducte, 8 pasaje și 8 poduri, printre care unul de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1.650 m, Pod peste lac de acumulare la km 6+655.60.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banking 4.0: O companie românească are soluția care va reduce timpul de verificare a identității utilizatorilor de la 5 minute la 3 secunde

Articolul următor

O nouă ediție de ajutoare de stat pe Măsura 1: microgranturi de 2.000 Euro pentru firme și PFA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share