Real Estate & Construction Forum – Business Mark

Pe 21 septembrie 2021, BusinessMark are plăcerea să vă invite la cea de-a XIII-a ediție a „Real Estate & Construction Forum”.

Formatul evenimentului este hibrid, urmând să se desfășoare în format fizic (la Hotel Radisson Blu, București) și online (platforma Cisco Webex).

Alături de importanți jucători din industrie, vom dezbate situația actuală a pieței imobiliare și previziunile pentru 2021, pentru următoarele sectoare: retail, industrial & logistics, office & rezidențial.

Speakerii confirmați la „Real Estate & Construction Forum” sunt:

Evenimentul va fi moderat de:

Invitații vor căuta răspunsuri la întrebări precum: Cum se preconizează piața de real estate pe fiecare segment – retail, industrial & logistics, office & rezidențial? Care sunt planurile și strategiile de dezvoltare ale celor mai importanți jucători din industrie? Ce proiecte ce urmează să fie livrate în București și principalele orașe? Ce influențează acum decizia de cumpărare sau închiriere? Cum  vor evolua prețurile imobiliarelor în 2021? De ce este necesar să avem o perspectivă a schimbării asupra business-ului? Suntem realmente pregătiți pentru noua viteză de evoluție a tehnologiei, societății, economiei?

Evenimentul vizează investitori pe piața imobiliară, dezvoltatori imobiliari, agenții imobiliare și brokeri, companii de consultanță, companii de construcție, birouri de arhitectură, furnizori de materiale de costrucții și tehnologie, comercianți de materiale de construcții, societăți de avocatură și alți experți în domeniu.

Pentru detalii despre agendă și posibilitatea de înscriere, vă rugăm să consultați pagina evenimentului, disponibilă AICI.

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Exit mobile version