Cauți un avocat specializat în înființări societăți în Iași? Iată la ce trebuie să fii atent!

Categorii: Analize

infiintari societati Iasi

Probabil că ai auzit diferiți reprezentanți ai autorităților vorbind despre debirocratizare și simplificarea procedurilor de creare a unei firme noi. Indiferent dacă i-ai crezut sau nu, vei afla adevărul pe propria piele atunci când vei face demersuri pentru înființări de societăți în Iași.

Te vei convinge curând că, fără ajutorul unui avocat specializat în Drept societar și comercial, va trebui să pierzi mai mult timp și nervi decât ai fi crezut că este posibil.

Iată, de pildă, numărul impresionant de documente de care ai nevoie pentru înființarea unui S.R.L. – tipul de firmă preferat de majoritatea antreprenorilor români!

Toate actele necesare pentru a înființa un S.R.L.

Când vine vorba de infiintari societati Iasi, primul pas este completarea cererii de verificare a disponibilității și rezervare a denumirii firmei. Aceasta trebuie completată cu 3 denumiri, în ordinea preferințelor. După caz, poate fi necesară și completarea unui formular de verificare disponibilitate și rezervare emblemă.

Iar acesta nu este decât începutul demersului de înființări societăți în Iași. Pentru înregistrarea propriu-zisă, este nevoie de numeroase categorii de documente:

Șansele de a te descurca singur prin acest hățiș legislativ există, însă vei avea nevoie de mult timp, nervi și răbdare. Mai sigur este să ceri ajutorul unui avocat specializat în infiintari societati Iasi, care se va ocupa de toate formalitățile legale și îți va oferi, în fiecare privință, sfaturile potrivite.

Poți alege cu deplină încredere un specialist de la Cabinetul de avocat Duhnea Dana Elena, care oferă asistență, consultanță și reprezentare juridică la cele mai înalte standarde, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, în cele mai variate domenii ale Dreptului.

Exit mobile version