Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Citadin va moderniza parcurile Zalăului

Mai multe parcuri și locuri de joacă din reședința de județ a Sălajului vor fi reabilitate și amenajate de societatea locală de construcții Citadin Zalău. 
Directorul de producție Alin Ungur a făcut o vizită pe principalele șantiere aflate în subordine pentru a se asigura de bunul mers al lucrărilor la proiectele de reabilitare din Parcurile Central și Rotary Brădet. “Cea mai consistentă intervenție va fi în Parcul Central, cel mai solicitat, datorită poziționării în oraș. Aparatura defectă va fi înlocuită sau recondiționată dacă se poate face cu rezultat maxim”, spune Ungur.
Societatea a executat montaj de borduri, două straturi de asfalt pe 900 mp, a vopsit și a recondiționat scheleții metalici, a înlocuit bănci și coșuri de gunoi, iar la skatepark a reparat rampele deteriorate. Parcul a intrat în reabilitare completă, urmând ca anul acesta să se realizeze o alee asfaltată împrejurul spațiului de joacă, o zonă separată cu aparate de fitness, montându-se mobilier urban nou.
La Parcul Rotary au început lucrări de reabilitare, fiind extrase echipamentele de joacă vechi, băncile. Aici s-au executat lucrări de nivelare a terenului, fiind înlocuiți arborii uscați cu alții sănătoși. Vor fi montate echipamentele noi de joacă. Mesele de tenis vor fi recondiționate, iar terenul de sport va fi împrejmuit cu gard de protecție și va fi amenajat un teren de baschet.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Industria serviciilor de business: “A scăzut presiunea pe Cluj sau Timișoara”

Articolul următor

Grupul MedLife a preluat controlul unei clinici din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share