Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul MedLife a preluat controlul unei clinici din Cluj

Clinica din Cluj va intra în subordonarea sistemului medical MedLife I Foto: Stomestet

Clinica stomatologică Stomestet a semnat un parteneriat de intrare în divizia de profil al grupului MedLife, prin cedarea unui pachet majoritar de 60% către divizia Dent Est.

Stomestet este și centru educațional pentru viitorii medici dentiști și specialiști în domeniu, prin coordonarea de programe de rezidențiat, cursuri și conferințe de specialitate. Clinica înființată de Smaranda și Rareș Buduru avea afaceri de 8,1 milioane de lei anul trecut. „Noul parteneriat ne ajută să consolidăm un sistem medical complex cu acoperire națională”, a precizat Mihai Marcu, președintele MedLife Group.

Stomestet reunește o echipă de 16 medici, 18 asistenți și 4 tehnicieni dentari, iar sediul dispune de șapte cabinete de tratament, săli de intervenții chirurgicale și cursuri, laborator de tehnică dentară. În cadrul tranzacției, Stomestet a fost asistată de consultantul M&A Gordana Teodorescu, iar Dent Estet, de Mitel & Asociații și TS Partners.

Valoarea tranzacției nu fost făcută publică. Dent Estet deține 350 de specialiști, dintre care 130, și 13 clinici stomatologice, cu 78 de săli de tratament și chirurgie în orașe precum Timișoara, Sibiu, Brașov sau Cluj-Napoca. Compania a fost integrată, în 2o16, în grupul MedLife, listat la Bursa de Valori București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Citadin va moderniza parcurile Zalăului

Articolul următor

Un profesor din București a câștigat marele premiu la Salonul de Invenții Timișoara 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share