Exportatorii anului în Maramureș: Aramis, Eaton, Universal Alloy

Organizația patronală din nordul țării și-a desemnat performerii anului trecut | Foto: CCIM

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și-a desemnat laureații în cadrul unui eveniment transmis online, din cauza pandemiei.  

Primele trei locuri în topul exportatorilor din județ în anul 2020 au fost ocupate, în ordine, de Aramis Invest, Eaton Electro Producție, Universal Alloy Corporation Europe.

Organizația patronală a mai acordat premii speciale pentru femeia manager a anului trecut – Corina Halmi, administrator al firmei Interforesta, și pentru managerul anului 2020 – Ioan Filip – director general al companiei Taparo.

“Adresăm felicitări tuturor companiilor premiate în cadrul ”Top Firme Maramureșene 2021”, autorităților publice județene și locale pentru mesajele de încurajare transmise mediului de afaceri”, a transmis conducerea CCIM.

Aceasta este o organizație autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, cu personalitate juridică, fiind creată pentru a reprezenta, apăra și susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate.

Exit mobile version