Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cristi Moga, noul Head of Capital Markets al C&W Echinox

Cushman & Wakefield Echinox îl numește pe Cristi Moga în poziția de Head of Capital Markets, el urmând să coordoneze activitatea echipei de tranzacții cu active imobiliare în scop investițional.

Cristi s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în octombrie 2015, iar din anul 2018 a fost promovat ca Head of Research. El a fost implicat în realizarea de analize și studii de piață în toate segmentele pieței imobiliare, respectiv rezidențial, retail, birouri, industrial și hotelier.

Cristi Moga, Head of Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox: „Sunt încântat că mi s-a încredințat oportunitatea de a conduce departamentul de Capital Markets și am încredere că experiența ultimilor ani reprezintă o bază solidă pentru noul meu rol. Implicarea în proiecte variate și complexe m-a ajutat să analizez și să înteleg activele imobiliare din perspectiva tuturor părților implicate și a întregului ciclu de dezvoltare, operare și tranzacționare.”

Anterior venirii sale în echipa Cushman & Wakefield Echinox, Cristi a lucrat timp de aproape 10 ani ca jurnalist pentru Ziarul Financiar, unde a acoperit domeniul imobiliar și piața avocaturii de business.

Departamentul de Capital Markets al Cushman & Wakefield Echinox a fost implicat în ultimii 5 ani în tranzacții cu o valoare cumulată de peste 600 de milioane de euro, acoperind toate segmentele pieței imobiliare. În prezent, compania gestionează mandate exclusive şi co-exclusive de vânzare a unor proprietăţi cu o valoare de piaţă de peste 100 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Managementul AZO nu renunță la angajați pe perioada opririi producției

Articolul următor

Prime Kapital își extinde contractul în Globalworth Tower

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share