Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Automobilele Renault din 1898 până în prezent într-un muzeu virtual – The Originals

Renault se reconectează cu trecutul său și deschide oficial primul muzeu virtual. Este online, complet gratuit și se numește The Originals. Include și un magazin, The Originals Store, unde vizitatorii pot comanda produse dintre cele deja disponibile la L’Atelier Renault de pe ChampsElysées.

Ambele site-uri pot fi accesate din întreaga lume și sunt disponibile deja în șase limbi straine (franceză, engleză, germană, spaniolă, portugheză și italiană). Versiuni în alte limbi vor fi adăugate în lunile următoare. Odată cu lansarea noului muzeu virtual, Renault oferă vizitatorilor din întreaga lume accesul fără restricții la moștenirea culturală franceză a mărcii, evitând toate limitările de spațiu și timp; o adevărată premieră. Explorarea este nelimitată, foarte bogată vizual, alcătuită din arhive și date tehnice simple, o vizită adaptată lumii de astăzi, pe cât de accesibilă și amuzantă, pe atât de plăcută.

Muzeul prezintă 21 dintre modelele legendare ale mărcii într-o experiență tehnologică nouă și inovatoare datorită procesului de fotogrammetrie. Renault a ales această tehnologie pentru a îmbunătăți experiența de explorarea vizitatorului și pentru a-și prezenta modelele emblematice în detalii de neegalat. Pentru a face acest lucru, a creat un studio unic unde a scanat mașinile cu iluminarea cea mai potrivită. Vehiculele au fost scanate în 3D, iar zonele în care sistemul nu a putut ajunge au fost remodelate și asamblate în timpul procesului de post producție. Site-ul web va include mai multe modele începând cu sfârșitul lunii decembrie 2021: 50 de modele noi vor fi disponibile până la sfârșitul lunii ianuarie 2022, iar 80 vor fi expuse până la sfârșitul lunii decembrie 2022. Renault, brand emblematic al culturii pop, avea nevoie de un muzeu demn de numele său. Cu această galerie virtuală, le oferim vizitatorilor ocazia să retrăiască istoria noastră, care este și a lor. Universul mărcii Renault poate fi descoperit și în gama de produse The Originals disponibile în noul nostru magazin online”, subliniază Arnaud Belloni, Renault Global Chief Marketing Officer.

Crearea acestui nou magazin online este, de asemenea, o oportunitate pentru brand de a-și redeclara dorința de a plasa în inima ADN-ului său dezvoltarea unei relații emoționale puternice între el și clienții săi, diversificându-și totodată oferta pentru a ajunge la un public mai larg.

Cu 400 de produse deja disponibile online –miniaturi, îmbrăcăminte, jucării, accesorii, decorațiuni și multe altele –precum și colecții nelansate anterior și câteva bestseller-uri consacrate, acest nou website este o rampă strategică pentru a dinamiza brandul. Sunt multe alte surprize în pregătire pentru lunile următoare, iar colecțiile vor fi îmbunătățite în continuare.

Automobilele din muzeul virtual pot fi admirate aici: https://theoriginals.renault.com/en

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Bazin de înot didactic, între Arena Antonio Alexe și Ștrandul Ioșia din Oradea

Articolul următor

Încălzire cu apă geotermală, printr-un proiect de 5 milioane de euro, la Pecica

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share