Automate de bilete inteligente, instalate în Zona Metropolitană Cluj

Noile automate din stațiile din Florești permit funcții precum bilete electronice și portofel electronic | Foto: Bogdan Pivariu

Administrația celei mai mari comune clujene a anunțat operaționalizarea mai multor automate de eliberarea a biletelor de transport public pe raza localității.

Un automat de bilete și abonamente nenominale a fost deja instalat în stația denumită Primăria Sud, în apropiere de clădirea administrației locale din Florești. De la automatele din stații pot fi achiziționate și reîncărcate carduri nenominale cu abonamente nenominale, bilete electronice și portofel electronic, bilete pe suport hârtie.

Totodată se poate efectua consultarea cardurilor sau prelungirea abonamentului existent pe card. La începutul anului viitor, Primăria Florești va demara procedurile pentru instalarea altor cinci automate de acest fel în zonele Cetatea Fetei, str. Eroilor, complexul Vivo, Luna de Sus și satul Tăuți.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca este cea care execută transportul pe ruta spre Florești. Aceasta este subordonată Primariei Cluj-Napoca și restează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în Cluj-Napoca şi în Zona Metropolitană Cluj.

Exit mobile version