Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

One United Properties va avea doi market makeri

Dezvoltatorul imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale One United Properties (OUP) va beneficia de doi parteneri de servicii de market maging al emitentului (MME): Raiffeisen International Bank (RIB) și BRK Cluj.  

RIB va furniza servicii de MME pentru acțiunile OUP și de analiză a activității acesteia pe piața de capital, iar Raiffeisen Centrobank va lansa patru produse structurate având ca activ suport aceste acțiuni.

„Ne concentrăm pe asigurarea unei lichidități mari care poate sprijini intrarea investitorilor importanți în acționariatul nostru și pe lansarea de noi produse care pot atrage investitori avansați – certificatele turbo și warrant-urile”, a declarat Victor Căpitanu, co-CEO al OUP.

Volumul minim corespunzător cotațiilor ferme de tip bid-ask furnizate de RIB va fi de 100.000 de acțiuni, diferența maximă între bid și ask fiind de 1,75%. Raiffeisen va furniza servicii de MME pe parcursul a cel puțin 70% dintr-o sesiune de tranzacționare, aceste servicii fiind lansate în prima săptămână a anului 2022.

RIB este al doilea MME pentru OUP, compania beneficiind deja de aceste servicii furnizate de BRK Financial Cluj. OUP este cel mai mare dezvoltator imobiliar listat pe piața de capital locală. Acțiunile sale au debutat la BVB în 12 iulie, compania atrăgând 260 de milioane de lei pentru dezvoltări ulterioare în segmentul rezidențial și cel de birouri.

Din 20 septembrie, acțiunile OUP sunt incluse în indicele BET, care urmărește evoluția celor mai lichide 19 companii listate la BVB. În 20 noiembrie, FTSE Russell a anunțat că acțiunile OUP vor fi incluse în indicele FTSE Russell pentru piețele emergente, FTSE Global All Cap.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Automate de bilete inteligente, instalate în Zona Metropolitană Cluj

Articolul următor

S-a anunțat primul eveniment expozițional al anului viitor din Maramureș

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share