Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elevii de liceu din Șimleu Silvaniei, în atenția gigantului industrial Tenaris

Holdingul metalurgic premiază constant tinerii din zonele unde are unități de producție | Foto: Tenaris

Compania metalurgică TenarisSilcotub a acordat 40 de burse de merit elevilor de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, profil electronică și automatizări.

Programul inițiat de compania cu fabrică în Zalău are ca scop stimularea motivației elevilor pentru învățare, în special pentru formarea și dezvoltarea competențelor profesionale. Cuantumul unei asemenea burse se ridică la 2.000 de lei. TenarisSilcotub premiază elevii pe baza performanței lor academice și a angajamentului față de educație, fără nicio obligație din partea lor. Criteriile de selecție a bursierilor au inclus meritul academic (rezultate școlare, prezență, comportament remarcabil la școală), statutul socio-economic.

Cel mai mare producător de țevi fără sudură din România a decis, la ultima ediție a Roberto Rocca Education Program (RREP), dublarea valorii burselor anuale la 18.000 de lei pentru 40 de studenți premianți. Până acum prin RREP s-au acordat burse pentru 600 de studenți la specializări tehnice. Anual, echipa TenarisSilcotub evaluează sute de aplicații venite din partea studenților universităților tehnice din țară pentru a-i selecta pe cei cu potențial de dezvoltare.

Programul își propune, pe lângă încurajarea performanțelor educaționale, educarea unei noi generații de lideri în industria românească. TenarisSilcotub este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în industriile energiei, mecanică și auto. În România, grupul Tenaris are unități de producție la Zalău, Călărași, Câmpina și 1.700 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Daniel Metz pleacă din fruntea NTT DATA Romania la universitate

Articolul următor

Untoldul de Poiana Brașov s-a anulat. “Nu îl puteam face cu peste 7.000 de oameni”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share