Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sediu “al viitorului” pentru NTT DATA la Sibiu. Cum arată la interior

Clădirea cu șase etaje de la Sibiu are terasă cu vedere spre Munții Făgăraș | Foto: Morphoza

Biroul clujean de design Morphoza a raportat finalizarea proiectului de construire și mobilare a centrului de la Sibiu al companiei informatice NTT DATA Romania.  

“Sfârșitul anului 2021 a marcat un proiect la cheie realizat de Morphoza – spațiu remarcabil de 7.500 mp proiectat, construit și mobilat pentru a răspunde cerințelor unui veritabil loc de muncă al viitorului. NTT DATA România a încredințat Morphoza adaptarea conceptului “Into the Future” la noul și remarcabilul sediu din Sibiu.

Facilități de fitness, auditoriu, lobby, zone de lucru alternative, spații exterioare imense, cafenea sunt câteva dintre elementele care transformă acest nou birou într-un loc unic, agil și primitor, pe care oamenii îl apreciază”, susțin reprezentanții Morphoza.

Printre amenajările concretizate se mai numără birouri de management, cabinet medical, săli de formare, meditație, relaxare. Stilul este industrial și minimalist, cu integrare de benzi luminoase futuriste care să descrie cele mai bune scenarii despre viitor. Zonele de colaborare conțin elemente de relaxare cu scaune moi și înviorate cu plante naturale.

La ultimul etaj, cu zonă de cafenea, angajații se pot bucura de priveliștea Munților Făgăraș de pe o terasă generoasă. Designerii clujeni au realizat și proiectul sediului din Brașov al furnizorului de soluții informatice.

Fosta EBS România Cluj a devenit, din 2013, parte a grupului Nippon Telegraph and Telephone Corporation. NTT DATA este lider furnizor de servicii IT cu sediul la Tokyo și filiale în 50 de țări. Activitatea sa constă în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business, digitalizarea serviciilor IT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Colliers: Dezvoltările rezidențiale se îndreaptă spre noi maxime în 2022

Articolul următor

De la minele din Sierra Leone, la poamele eco din Țara Bizonilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share