Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiecte educaționale în real estate. Universitatea de Vest Timișoara a semnat un acord cu CTP.

Universitatea de Vest Timișoara va iniția o serie de proiecte educaționale în domeniul real estate, dar și cel al economiei circulare. Inițiativa vine în urma unui acord realizat cu unul dintre cei mai importanți deținători și operatori de parcuri industriale și logistice din România.

La sediul Universității de Vest din Timișoara, a avut loc vizita unei delegații reprezentând compania CTP România, condusă de Ana Dumitrache, Country Head CTP România, operator de parcuri industriale și logistice în România și Europa continentală. Întâlnirea dintre conducerea UVT și delegația CTP România s-a concretizat prin inițierea unui parteneriat instituțional UVT – CTP, pentru realizarea de proiecte educaționale în domeniul real estate, al economiei circulare, dar și cu tematici legate de sustenabilitate, antreprenoriat și dezvoltare durabilă, ori pentru organizarea în comun a unor evenimente culturale și sportive, pentru comunitate.

„Accelerarea dezvoltării centrului universitar timișorean depinde direct de funcționalitatea legăturilor dintre marile companii și universitățile timișorene. Obiectivele pe termen lung pe care UVT le-a stabilit astăzi pentru colaborarea viitoare, alături de CTP, privesc oferirea de noi alternative educaționale pentru carierele absolvenților, în domenii specifice precum sunt cele din industriile de nișă ale logisticii și real estate-ului.”, spune Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Timișoara este cea de a doua piață românească pentru compania amintită, iar aceasta dorește să se implice mai mult în comunitate.

”Educația este un pilon strategic în dezvoltarea business-ului nostru, precum și în dezvoltarea sectorului imobiliar în general și considerăm că este de datoria noastră, ca lider de piață, să setăm noi standarde și în această privință. Alături de UVT, printr-o gamă extinsă de proiecte educaționale, ne propunem să avem un impact și mai mare în comunitatea din Timișoara, care a devenit a doua piață ca suprafață de parcuri industriale pentru CTP în România”.Ana Dumitrache, Country Head, CTP România

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asocierea Remarul – RMB luptă cu Reloc pentru automotoarele CFR Călători

Articolul următor

Un producător german de componente auto vrea să preia mai multe uzine Aerotec, inclusiv cea de la Braşov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share