Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sipex își mută centrul din Cluj

Distribuitorul prahovean va folosi banii atrași în dezvoltarea centrelor sale regionale de distribuție | Foto: Sipex

Distribuitorul de materiale și finisaje pentru construcții din Aricești va aloca 13 milioane de lei pentru relocarea centrelor sale regionale din Cluj și Iași, cu proiectele de dezvoltare finanțate dintr-un plasament privat de 32 de milioane de euro.

Societatea de brokeraj BRK Financial Group va intermedia plasamentul. Obiectivele pe termen scurt ale Sipex vizează relocarea centrelor din Cluj și Iași în spații noi care să ducă la creșterea gamei de produse oferite și a volumelor distribuite în aceste zone, deschiderea de puncte de lucru în zona limitrofă a Bucureștiului și în Constanța.

Din sursele financiare ce urmează a fi atrase vor fi alocate 13 milioane de lei pentru relocarea celor două centre regionale, 11,5 milioane pentru deschiderile din zonele București și Constanța, 4 milioane pentru creșterea capitalului de lucru, 2,5 milioane pentru achiziția de utilaje, 1 milion pentru promovarea brandurilor și platformei online.

Pachetul majoritar din capitalul social de 25 de milioane de lei este deținut de fondatorul Constantin Irinel Gheorghe (97%). Societatea are 305 angajați, dintre care 190 specializați în procesele operaționale și 74 în activități de vânzare și suport post-vânzare.

Sipex ocupă locul doi în topul distribuitorilor de profil din România, cu afaceri anuale de 50 de milioane de euro, principalii săi competitori fiind Arabesque (400 de milioane) și Temad (40 de milioane).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Județul SĂLAJ – Top 20 companii cu capital românesc

Articolul următor

Oprean SRL: Anul trecut am reușit încă o dată să menținem creșterea pe care ne-am propus-o

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share