Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiectele europene ale Zalăului: regenerare urbană, eficiență energetică, digitalizare

Experții ADRNV și administrația zălăuană s-au pus de acord asupra proiectelor finanțabile din fonduri ale UE | Foto: ADRNV

Fondurile europene vor reprezenta, în acest an, principala sursă de finanțare a proiectelor de dezvoltare a municipiului Zalău.

O delegație a Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) a avut o întâlnire cu conducerea și direcțile tehnice și patrimoniu ale Primăriei Municipiului Zalău (PMZ). S-a discutat despre proiectele în curs de implementare ale municipalității, dar și despre viitoarele proiecte de dezvoltare pe care administrația locală le are în vedere și pentru care vrea să acceze fonduri europene.

Principalele domenii care au întrat în discuții în vederea elaborării de noi proiecte de dezvoltare sunt mobilitate urbană, spatii verzi, regenerare urbană, creșterea eficientei energetice pentru clădirile publice și rezidențiale, infrastructura școlară, digitalizare și dezvoltare economică.

“Sunt proiecte de dezvoltare importante pentru Zalău, în toate domeniile, de la mobilitate urbană la spații verzi și regenerare urbană, creșterea eficienței energetice pentru clădirile publice și rezidențiale, infrastructură școlară, digitalizare și dezvoltare economică. Fondurile europene sunt principala sursă de finanțare a proiectelor de dezvoltare a orașului, a transmis primarul Ionel Ciunt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elite în Business 2021. Banat și Transilvania. Top 20 de firme cu capital străin din SATU MARE

Articolul următor

Compania de Apă Someș extinde rețelele în zona Tetarom III

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share