Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

România are para-atletul anului în Europa

Sportivul român Zsolt Keresztes a câștigat titlul de European Para-Athlete of the Year în cadrul Galei European Community Choice Awards (ECCA) 2021.

Atletul de sporturi cu obstacole din țara noastră a fost nominalizat în cadrul evenimentului ECCA alături de olandezul John de Haan și de britanicul Jamie Gane printre cei trei sportivi care au concurat pentru acest titlu.

Federația de Sporturi cu Obstacole (OCR) România a anunțat calendarul competițiilor care vor avea loc în acest an. Calendarul ROSF 2022 debutează cu evenimentul UNAA – Ninja Athlete Games 2022, între 5 și 6 martie, la Sibiu.

OCR România s-a lansat în 2021, printr-un eveniment organizat simultan pe patru continente și coordonat de la Cluj, în cadrul Conferinței Naționale de Sporturi cu Obstacole din România. S-au prezentat ramurile sporturilor cu obstacole care se vor dezvolta în România din 2022 și oportunitățile pe care le deschid pentru organizațiile din țară.

Cursele de alergare cu obstacole sunt o ramură sportivă compusă dintr-o serie de discipline și evenimente în care atleții combină alergarea cu depășirea unor obstacole naturale sau construite. Distanțele pe care se organizează competițiile încep de la 100 m și pot ajunge la peste 100 km.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania a intrat în CONAF

Articolul următor

Un nou supermarket Lidl la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share