Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ING SoftPOS permite comercianților să încaseze plăți cu telefonul mobil

ING Bank România a lansat ING SoftPOS, aplicația care transformă dispozitivele mobile cu sistem de operare Android într-un POS, care acceptă plăți contactless efectuate cu cardul, telefonul sau orice alte accesorii de plată dotate cu tehnologia NFC. ING SoftPOS oferă toate funcționalitățile unui POS clasic și este potrivit pentru orice tip de afacere. Comercianții pot accepta plăți oricând și oriunde le permite conexiunea la internet a telefonului mobil.

„ING SoftPOS reprezintă o alternativă modernă și practică, în special pentru antreprenorii care au nevoie de mobilitate pentru desfășurarea și dezvoltarea afacerii lor. Astfel, aceștia nu vor mai avea nevoie de terminale de plată, pentru că toate tranzacțiile se vor putea efectua prin intermediul telefonului mobil. În plus, vor beneficia de costuri reduse și zero taxe pentru închiriere sau administrare”, a explicat Crina Nicolae, director dezvoltare carduri în cadrul ING Bank România.

Cum funcționează ING SoftPOS?

Plățile prin intermediul aplicației ING SoftPOS sunt simple și sunt procesate rapid. Comerciantul introduce suma de plată, iar cumpărătorul apropie telefonul mobil sau cardul de dispozitivul acestuia. Aplicația procesează plata, iar comerciantul primește confirmarea plății electronic, fără consum de hârtie, pe care o poate trimite clientului prin cod QR sau e-mail, dacă acesta dorește. Prin ING SoftPOS, comerciantul are acces 24/24 și în timp real la istoricul plăților, evoluția vânzărilor, administrarea utilizatorilor și extragerea de rapoarte.

La fel ca toate soluțiile de plată ING, ING SoftPOS îndeplinește cele mai înalte standarde de securitate. În consecință, ING furnizează soluția prin două aplicații separate: ING SoftPOS – certificată CPoC (Contactless Payments on COTS) și ING SoftPOS PIN PAD – o aplicație dedicată capturării și criptării PIN-ului plătitorilor, certificată de instituții acreditate de Visa și Mastercard. Soluția în doi pași conferă siguranță comercianților și clienților, însă nu complică experiența de plată pentru client.

ING SoftPOS poate fi obținut rapid, inclusiv de către comercianții care nu sunt deja clienți ING.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autobuzul Mercedes-Benz eCitaro complet electric se află în teste la Oradea

Articolul următor

Fortim își extinde portofoliul de Property Management cu două clădiri comerciale din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share