Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Jysk a deschis un magazin în Aiud, județul Alba: al 114-lea în România

Retailer-ul scandinav de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă Jysk și-a deschis porțile spre publicul larg și în municipiul Aiud, în cursul acestei dimineți, 17 februarie. Acesta este al 114-lea magazin al companiei deschis în România.

Locuitorii din Aiud au venit în număr mare astăzi la deschiderea oficială, atrași și de anunțul companiei, privind reducerile care vor fi valabile pe parcursul primei săptămâni – de până la 75% la peste 2.000 de produse.

„Ne bucurăm că municipiul Aiud devine din ce în ce mai atractiv pentru antreprenori. Accesul la autostrada și disponibilatea forței de muncă își fac simțite efectele, mediul de afaceri devenind tot mai activ”, au transmis reprezentanți primăriei Aiud.

În total, în luna februarie companie a plănuit deschiderea a cinci magazine. Primul a fost în Câmpina, iar după Aiud urmează alte trei inaugurări.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Patru companii din Transilvania, premiate la BVB Awards

Articolul următor

Maramureșul își face promovare turistică la Romexpo

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share