Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CIA Aboliv își face hală de maturare de 3,5 milioane de euro

Producătorul clujean de mezeluri va da în funcție, în curând, o nouă hală de maturare pentru produse crud-uscate, ambalare și feliere.

“Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările și în curând vom inaugura noua unitate. Aceasta va avea o capacitate de feliere de 20 de tone/zi și o capacitate de maturare de 30 tone/săptămână. Construcția se desfășoară pe o suprafață de 2.010 mp, iar investiția se ridică la 3,5 milioane de euro.

Asta înseamnă mai multe locuri de muncă, modalități noi de ambalare a preparatelor noastre și încă o dovadă că putem fabrica la scară largă cele mai bune produse, aici, la noi acasă, în România”, susțin reprezentanții societății.

Societatea din comuna Mihai Viteazu, controlată de Ilie Daniel Bogdan, a realizat anul trecut cele mai mari afaceri din istoria sa: 152 de milioane de lei, în timp ce profitul net a urcat la 18,1 milioane.

Compania a investit, de la înființare, într-o fabrică nouă de preparate din carne, îmbunătățirea liniei tehnologice, achiziționarea de utilaje performante, creșterea capacității de producție, corelate cu angajări de personal. Aceasta deține brandurile Brio și Apetit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrada Mureș – Cluj, în pericol de blocaj

Articolul următor

Universitatea de Științe Agricole devine școală de antreprenori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share