Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maria Drăgulin, noul director de dezvoltare hotelieră pentru Accor în România, Bulgaria, Moldova și Cehia

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, o numește pe Maria Drăgulin în funcția de Director of Hotel Development pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă. Noul director va consolida portofoliul de hoteluri din zonă și va sprijini partenerii Accor în identificarea și stabilirea brandurilor și a conceptelor potrivite pentru hotelurile lor, în concordanță cu tendințele globale în domeniul ospitalității, precum și cu caracteristicile locale ale cererii.

Maria Drăgulin are peste 22 de ani de experiență în turism, în care a lucrat în hoteluri internaționale precum Novotel, InterContinental, Hilton sau Vienna International. Timp de mai bine de 11 ani, a deținut funcția de director general în mai multe hoteluri internaționale din București. Ea a făcut parte din echipa de deschidere a Novotel Bucharest City Centre, iar echipa Accor este încântată să o aibă din nou alături în noul său rol și să dezvolte în continuare prezența grupului în regiune. Maria Drăgulin este absolventă de Management și Turism și beneficiază de numeroase specializări și certificări recunoscute la nivel internațional în domeniul ospitalității.

“Mă bucur să mă întorc în familia Accor, acum cu o nouă provocare, de la operațiuni la dezvoltare, să interacționez cu oameni inspirați, de la arhitecți și designeri la experți în domeniul juridic, să întâlnesc oameni cu așteptări diferite, entuziasm și pasiune pentru hoteluri. Mă angajez să colaborez pe termen lung cu potențialii parteneri Accor, pentru a crea o experiență autentică pentru viitoarele călătorii ale oaspeților noștri” – spune Maria Drăgulin Director de Dezvoltare Hotelieră pentru Accor în România, Bulgaria, Moldova și Cehia.

Accor mai anunță că are un plan de dezvoltare solid în România pentru următorii ani, cu 10 noi hoteluri deja anunțate, care vor aduce peste 1.000 de camere noi pe piață. Pe termen mediu, Accor va pune pe harta României branduri hoteliere noi și surprinzătoare, precum Swissôtel, Novotel Living, Tribe și Adagio. De asemenea, grupul își consolidează prezența în orașe cheie precum București, Brașov și Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Suedezii vor furniza soluția de turn remote pentru Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav

Articolul următor

Cesarom va lansa 150 de noi modele de plăci de gresie și faianță

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share