Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O societate clujeană a blocat la CNSC rezultatul licitației pentru studiul de fezabilitate al drumului expres Lugoj – Craiova

Fosta regie s-a ocupat de reabilitarea podului și consolidarea malurilor în localitatea Bocicoel

Proiectul construirii drumului expres dintre Lugoj și Craiova va fi, cel puțin pentru o perioadă, întârziat după ce Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a admis pe 11 februarie contestația depusă de societatea Explan în cazul licitației pentru elaborarea studiului de fezabilitate.

De asemenea, CNSC, prin decizia luată, a obligat CNAIR la continuarea licitației cu reanalizarea ofertei asocierii conduse de Egis, declarată inițial drept câștigătoare. Este destul de probabil ca disputa să continue în instanță.

În 22 decembrie 2021, CNAIR a stabilit ca și câștigătoare a concursului pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construcției drumului de mare viteză Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj ca fiind Asocierea Egis Romania – Search Corporation – Italrom Inginerie Internatională – Geostud – Eco Geodrum – Egis International Sas.

Valoarea licitată a contractului a fost de 92,75 milioane de lei, fără TVA. Societatea clujeană a contestat rezultatul, spunând că oferta declarată câștigătoare ar fi neconformă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pandemia de coronavirus nu a scăzut numărul de contracte de muncă din Timiș

Articolul următor

Se fac primii pași pentru realizarea noului drum de legătură Timișoara - A1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share