Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Stațiunea Păltiniș Sibiu va beneficia de racordarea la rețeaua de gaz

Racordarea la rețeaua de gaze a stațiunii Păltiniș este o investiție care va consta în introducerea a 14 kilometri de conductă și care va aduce dezvoltare economică a zonei. Oficialii companiei Transgaz au transmis că asigură tot sprijinul, solicitând totodată susținerea tuturor UAT-urilor implicate, pentru configurarea traseului conductei.

Subiectul a fost discutat în cadrul unei întâniri cu tema „Strategia de dezvoltare a rețelelor de transport gaz metan în scopul înființării/extinderii rețelelor de distribuție cu gaz metan a localităților”. Evenimentul a avut loc pe 18 februarie 2022, la care au participat președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, deputatul Raluca Turcan, precum și Ion Sterian – Director General Transgaz SA Mediaș, Mircea Man – Vicepreședinte Agenția Națională de Reglementare a Energiei, Mihaela Suciu – Director Divizia Dezvoltare Rețea SDEE Cluj Napoca, Petre Stoian – Director General Adjunct DELGAZ Grid Târgu Mureș, Mircea Crețu -Prefectul Județului Sibiu, primari din UAT-urile județului Sibiu, inclusiv primarul municipiului Sibiu, Astrid-Cora Fodor.

Scopul principal al întâlnirii a fost inițierea unui dialog constructiv, transparent și constant între principalii furnizori de servicii și autorități. Printre cele mai importante subiecte s-a discutat despre extinderea rețelelor de gaz și crearea unor parteneriate bazate pe încredere în care fiecare parte implicată în acest proces își îndeplinește cu celeritate obligațiile care îi revin, astfel încât să se asigure o dezvoltare sustenabilă comunităților din județul Sibiu.

“Dezbaterile publice care aduc alături la aceeași masă toți actorii implicați, s-au dovedit de fiecare dată ca fiind extrem de utile. M-a bucurat deschiderea de care au dat dovadă cei prezenți în a găsi cele mai bune soluții, astfel încât fiecare să aplicăm principiul european prin care nicio comunitate să nu fie lăsată în urmă. Le mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți, atât reprezentanților celor mai mari furnizori de servicii, cât și primarilor UAT-urilor din județul Sibiu” a declarat, Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cinci hoteluri din Băile Felix au fost premiate cu Traveller Review Award 2022

Articolul următor

Top 5 motive pentru care companiile ar trebui sa înceapă acum procesul de analiză daca au în plan relocarea sau obținerea unor condiții mai bune pentru birourile existente

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share