Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ce companii din Banat și Transilvania intră în topul angajatorilor din România

Bătălia pentru angajații buni este din ce în ce mai mare în România | Foto: Târgul de Cariere

21 de companii din regiunile Transilvania și Banat au pătruns în Top 100 cei mai buni angajatori din țara noastră din acest an, clasament realizat de platforma Unde Lucrăm.

Acestea sunt 8×8 International, Yardi, Banca Transilvania, Endava, Cognizant Softvision, Fortech, OVB Allfinanz, ARRK Research, Logiscool (județul Cluj), Majorel România, Autoliv, Pentalog, Vitesco (Brașov), Hella România, Continental Automotive, Nokia (Timiș), TenarisSilcotub (Sălaj), Leoni Wiring Systems (Bistrița-Năsăud), Systematic (Arad), Creatopy (Bihor).

Primele locuri în clasamentul general sunt ocupate de UiPath, Zitec, Softbinator Technologies, Jysk și Nobel. Topurile pe secțiuni includ IT &C; producție industrială; bănci și instituții financiare; BPO și servicii; producție de bunuri de larg consum; consultanță; retail alimentar și nonalimentar; telecomunicații.

“Angajații au fost, sunt și probabil vor rămâne cea mai prețioasă resursă de imagine a unui angajator. Dacă vrem o relație sănătoasă cu angajații noștri, dacă vrem candidați care se transformă în angajați fideli ai companiilor noastre, dacă vrem o piață a forței de muncă echilibrată în România, este momentul să îmbrățișăm schimbarea. Cel mai prețios beneficiu pe care îl putem oferi resursei umane din companiile noastre este transparența” – Costin Tudor, CEO al Unde Lucrăm

Votul membrilor comunității s-a desfășurat în perioada 16 noiembrie 2020 – 15 noiembrie 2021 și este reprezentat de nota generală și de criterii ca oportunități de avansare, pachet salarial, timp la birou vs. liber, management, proceduri și valori. Topul are o componentă generală, bazată pe ratingul firmei, și una specifică industriilor.

Sunt generate astfel două clasamente pentru cele 100 companii preocupate de îmbunătățirea imaginii de angajator. Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a angajaților din România, unde ei au posibilitatea de a evalua companiile la care lucrează sau au lucrat. Platforma reprezintă mediul de întâlnire informal dintre angajatori și angajați, facilitând transparentizarea pieței muncii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Din 26 februarie, Oradea va avea un spital unificat, cu 1.946 de paturi

Articolul următor

Centrul pentru Studiul Democrației a înființat Observatorul Român al Sărăciei Energetice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share