Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Traust a făcut o “bijuterie” dintr-o clădire demolată parțial

Societatea de construcții Traust Cluj-Napoca a prezentat detaliile edificării noului sediu al filialei din Sibiu a holdingului NTT DATA.

“Pe parcursul a doi ani ne-am ocupat de demolarea parțială, extinderea cu două etaje, amenajarea și modernizarea unei clădiri de birouri, devenită acum reper pentru orașul, locuitorii și vizitatorii Sibiului. Suntem încântați de rezultat și de faptul că, prin muncă depusă, am contribuit la dezvoltarea și la modernizarea orașului”, a relatat conducerea TCN.

Aceasta susține că, atunci când locația este bine aleasă, iar proiectul poate deveni reprezentativ pentru comunitate, o alegere bună a beneficiarilor este să investească în renovarea și modernizarea clădirilor existente. Personalul de concepție și execuție a fost detașat pentru o perioadă lungă la Sibiu, inginerii având grijă ca fiecare etapă să se desfășoare conform planificărilor.

Compania Morphoza a decis conceptul, designul și caracterul funcțional al sediului. TCN este profilată pe lucrări de proiectare, structuri, amenajări interioare, instalații, iar ulterior a introdus serviciul de mentenanță de clădiri. Societatea îl are ca asociat unic pe Sabin George Funar, a participat la 1.200 de șantiere, iar din 2019 activează sub brandul Traust.

Fosta EBS România, companie informatică din Cluj, a devenit, din 2013, parte a grupului Nippon Telegraph and Telephone Corporation. NTT DATA este lider furnizor de servicii IT cu sediul la Tokyo și filiale în 50 de țări. Activitatea sa constă în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business, digitalizarea serviciilor IT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Managerii prognozează creștere moderată a activității în industrie și construcții

Articolul următor

Maramureșul a participat la TTR cu patru centre de turism

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share