Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Toate locurile disponibile în Parcul Industrial și Tehnologic al Consiliului Județean Timiș au fost ocupate

Toate loturile destinate firmelor, disponibile în cadrul PITT – Parcul Industrial și Tehnologic de lângă Timișoara, administrat de Consiliul Județean, au fost ocupate. Ultima parcelă disponibilă a fost acordată unei firme din domeniul realizării hârtiei și ambalajelor din carton.

PITT este ocupat în proporție de 100%. Ultima parcelă disponibilă a fost adjudecată zilele trecute unei societăți comerciale cu capital românesc, timișoreană, având ca obiect de activitate fabricarea hârtiei și cartonului ondulat și a ambalajelor din hârtie și carton. Compania este reprezentativă pentru economia Timișului, activând continuu de zeci de ani pe piața românească.

Concesiunea s-a făcut pe o perioadă de 49 de ani. Suma investită în noile facilități se va ridica la 560 de mii de euro, fiind create 20 de noi locuri de muncă.

În cadrul PITT activează 21 companii – 16 românești și cinci cu capital german, irlandez sau italian. Activitatea acestora este una diversă, de la producția de medicamente, până la producția de panouri electrice. Printre altele, în cadrul parcului se mai realizează software-uri la comandă, se confecționează materiale publicitare și sunt oferite servicii de proiectare, cercetare-dezvoltare sau logistice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Florica Chiriță a devenit primul președinte femeie al unei Camere de Comerț din România, fiind aleasă în fruntea organizației din Timiș

Articolul următor

Cum se ridică viitoarea fabrică Michelin din Zalău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share