Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj Arena va avea 11 stații de reîncărcare a mașinilor electrice

Proiectul de dezvoltare a infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant energetic, prin stații de reîncărcare pentru vehicule electrice la Cluj Arena a fost aprobat.

Inițiativa este o continuare a investiției realizate la stadionul din Cluj-Napoca prin prima stație de reîncărcare, în parcarea subterană. Noul proiect demarat de forul județean vizează reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, îmbunătățirea calității aerului și a vieții locuitorilor din municipiu.

Acesta prevede instalarea a 10 stații de reîncărcare, crearea a 20 de puncte de reîncărcare și a 20 de locuri de parcare specifice. Puterea instalată aferentă unei stații va fi de 72 kW pentru opt dintre ele, și de 97 kW pentru alte două, rezultând un total de 770 kW.

Proiectul de 2,5 milioane de lei va fi depus spre finanțare în cadrul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități derulat prin Administrația Fondului pentru Mediu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania refinanțează Anchor Grup cu 80 de milioane de euro

Articolul următor

Autonet Import a demarat un proiect pentru sprijinirea refugiaților din Ucraina

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share