Sute de angajări la Leoni Bistrița. Sunt vizați mai ales asamblorii

Producătorul de cabluri auto Leoni Wiring Systems (LWS) a anunțat declanșarea unei campanii de recrutări care vizează 200 de persoane.   

Majoritatea pozițiilor deschise sunt de muncitori la asamblare, încadrați cu un salariu brut lunar de 2.550 de lei, la care se adaugă bonusuri, sporuri și tichete de masă. Alte categorii de personal vizate sunt inginer de calitate și proiectare,  tehnician mentenanță, magazioner, administrator IT.

Producătorul din grupul german Leoni a derulat și în toamnă o astfel de acțiune de racolări, în special adresate muncitorilor necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor. Compania bistriţeană este furnizor global de produse, soluții și servicii de management al energiei și datelor în domeniul construcțiilor de mașini și alte domenii industriale.

Societatea cu peste 5.000 de salariați furnizează sisteme de cablaje pentru producători internaționali premium de mașini. Filiala din Bistrița a devenit fabrică-lider pe proiectele de electro-mobility în cadrul diviziei WSD a holdingului.

Cu 13.000 de angajaţi în România, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori industriali din țara noastră. Cifra de afaceri a fost, în 2020, de 1,2 miliarde lei. Compania înregistra o pierdere anuală de 28 milioane lei anul trecut, față de un profit de 14 milioane lei în cel precedent.

Exit mobile version