Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Theta Furniture își deschide showroom-uri la Timișoara și Cluj

Rețeaua Theta Furniture & More (TFM), jucător pe piaţa de amenajări interioare şi mobilier la comandă, are în plan deschiderea de magazine la Cluj-Napoca și Timișoara.

Compania Intermedio General Grup (IGG), cea care deține rețeaua, a demarat construirea unei fabrici de producţie de mobilier pe comandă, în zona Ploieşti, localitatea Păuleşti, unitate care se întinde pe 5.000 mp, conform ZF. IGG are în plan deschiderea unor puncte noi de lucru în Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi.

„Vrem să deschidem puncte de lucru în aceste oraşe, să angajăm oameni, să creştem businessul nu doar pe zona de custom made, ci şi pe zona de pardoseli. Am în­cheiat un parteneriat cu cel mai  mare pro­du­cător de pardoseli din SUA, Faiberon, şi îl vom reprezenta în România“, a declarat fondatorul Florin Gheorghe.

IGG opera o fabrică în Blejoi, judeţul Prahova, un spaţiu închiriat, unde producea mobilier pe comandă. Compania profilată pe fabricarea de mobilă pentru birouri și magazine înregistra, în 2020, afaceri de 28 de milioane de lei, și un profit net de 2,2 milioane, având 71 de angajați.

Aceasta avea ca acționari Black Sea Fund I Cooperatief (Olanda) – 50% din capitalul social, alături de Florin Gheorghe – 38% și Gelu Florian – 12%. Principalii competitori naționali pe această piață erau Top Design Furniture (județul Satu Mare), Laguna Euromob (Maramureș), Megatitan (Bistrița-Năsăud), Global Design (Suceava), Arcade Doors (București).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

15 ONG-uri și instituții școlare din Bihor, finanțate cu 106.400 lei prin Fondul Științescu

Articolul următor

În România sunt peste 19,6 milioane de carduri bancare. Cardurile active, la cel mai ridicat procent din 2015

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share