Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tinichigeria SRL a modernizat garajele Transurbis

Producătorul de țiglă metalică Tinichigeria Pericei a finalizat spațiile de garare pentru autobuzele electrice ale societății de transport Transurbis Zalău, lucrare de 1,4 milioane de lei.

Proiect este finanțat din fonduri de la bugetul local. Amplasamentul se găsește pe str. Fabricii. Aici s-au realizat două copertine, pe structuri metalice și închideri parțiale pe trei laturi, din panouri de tablă cutată, fundații izolate din beton armat, stâlpi și grinzi metalice, care  asigură gararea autobuzelor electrice.

La copertina 1 au fost amenajate opt locuri de parcare pentru autobuzele de 10 m, iar la copertina 2, 12 locuri de parcare pentru cele de 10 și 12 m. Fiecare spot pentru garare este prevăzut cu stație de încărcare lentă pentru autobuze electrice. Copertinele sunt prevăzute cu instalații electrice pentru iluminat. Au fost realizate un trotuar de protecție, o rigolă de colectare a apelor și o rețea subterană pentru ape pluviale.

Tinichigeria SRL are 45 de angajați și dispune de o linie de producție automatizată și oferă montaj pentru țiglă metalică și sisteme pluviale. Aceasta avea o cifră de afaceri de 30 milioane lei în 2020 și un profit net de 3,8 milioane.

Societatea de transport local deține o flotă de 65 de autobuze, dintre care 20 electrice. Aceasta are capital integral de stat, unic acționar fiind Consiliul Local Zalău. Transurbis are încheiat cu primăria un contract de delegare a gestiunii pentru transportul public local de călători, pe cinci ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hotelul Grand Italia va avea acces controlat

Articolul următor

15 ONG-uri și instituții școlare din Bihor, finanțate cu 106.400 lei prin Fondul Științescu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share