Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Escala, scos la vânzare cu 800.000 de euro

Clădirea în care funcționa Villa-Hotel Escala (4*) din Cluj-Napoca a fost pusă în vânzare directă pe un portal de executări, ca locuință, la prețul de 661.000 de euro, la care se adaugă taxa pe valoarea adăugată.  

Aceasta este situată pe str. Crișan, din cartierul Gruia, fiind ridicată pe patru niveluri. Imobilul are 751 mp, la care se adaugă un teren de 565 mp, conform platformei Executări.com. Pentru achiziționarea cu credit pe 30 de ani a locuinței, cotate la 3,8 milioane de lei, cumpărătorul ar trebui să achite un avans de 0,6 milioane, potrivit simulatorului de pe portal.

În clădire funcționa o vilă cu 7 camere double standard și 2 superioare cu terasă, sală de fitness și piscină în aer liber. Grădina dispunea de pavilion mobilat, balansoar și șezlonguri. Societatea Escala Travel & Leisure este specializată în hoteluri și alte facilități similare, fiind deținută integral de Adrian Vasile Leonte. Aceasta înregistra, în 2020, afaceri de 34.286 de lei, cu o pierdere netă în trei ani consecutivi.

Mai multe vânzări de unități turistice au avut loc la Cluj în perioada pandemiei. Universitatea Babeș-Bolyai a cumpărat Hotelul Opera Plaza (5*) cu 8 milioane de euro, Hotelul Onix (4*) fiind vizat pentru Facultatea de Științe Politice, Administrațive și ale Comunicării, în schimbul a 4,6 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investițiile în timpul conflictelor și stagflației

Articolul următor

Președintele NTT DATA: “IT-ul este viitorul României, nu agricultura”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share