Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ams OSRAM deschide un centru de cercetare și dezvoltare în București

Compania recrutează peste 30 de ingineri pentru dezvoltarea de circuite integrate pentru diferite aplicații în segmentul consumer goods

ams OSRAM (SIX: AMS), lider global în soluții optice, a anunțat astăzi că va deschide un centru de cercetare și dezvoltare în București, România. Compania se așteaptă să angajeze aproximativ 30 de profesioniști până la jumătatea anului 2023, care își vor concentra activitatea pe cercetarea și dezvoltarea circuitelor integrate, pentru a oferi soluții de ultimă generație pentru diverse aplicații din segmentul consumer goods.

„Acest nou centru R&D din București va consolida rețeaua noastră globală de peste 40 centre de cercetare și dezvoltare”, a declarat Dr. Reiner Jumpertz, vicepreședinte și director general, Business Line Custom Module Solutions. „Bucureștiul este recunoscut ca un hub de talente cu profesioniști extrem de bine calificați, care au expertiza tehnică și competențele necesare pentru a lucra la tehnologii inovatoare. Ne așteptăm să angajăm atât profesioniști cu experiență, cât și să recrutăm noi talente, inclusiv prin programe de internship.”

Compania are posturi deschise pentru ingineri de layout și proiectare, inclusiv verificarea proiectării, atât pentru nivel superior, cât și pentru juniori. Centrul se va concentra pe dezvoltarea de tehnologii și aplicații pentru produse dedicate consumatorilor finali, inclusiv tehnologii de senzori pentru smartphone-uri, dispozitive purtabile – brățări fitness și pentru exerciții fizice, autentificare 3D și dispozitive de plată.

Noul birou de cercetare și dezvoltare se bucură de o locație centrală în capitală și oferă multiple facilități, inclusiv o sală de relaxare cu playstation și mese de fussball. Actualii și viitorii angajați beneficiază de programe de training în România și în străinătate, program de lucru hibrid, asigurări private de sănătate și de viață.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Oradea, în weekend, revine festivalul-concurs „D’ale porcului”

Articolul următor

NetJets sets sights on the eVTOL market with Lilium

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share