Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Digitalizare și Eficiență energetică: a VI-a ediție a campaniei Energynomics

Marți, 15 martie, de la ora 10, Energynomics organizează, la hotel Aro Palace din Brașov, primul eveniment al anului din seria dedicată digitalizării și eficienței energetice, în a 6-a ediție a campaniei Energynomics „Digitalizare și Eficienţă energetică”.

Potrivit organizatorilor, evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. „Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie”, transmit aceștia.

Evenimentul se va desfășura în format fizic la Hotel Aro Palace din Brașov și va include prezentări, dezbateri și networking, precum și o vizită la fabrica PREH România – Parcul Industrial Brașov, Str. Hermann Oberth 23, Ghimbav 507075! Evenimentul va putea fi urmărit și online.

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics.

În intervalul martie-noiembrie 2022 sunt programate șapte conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Celelalte conferinţe din 2022 în cadrul campaniei de comunicare „Digitalizare și Eficiență energetică” sunt programate astfel:

28 aprilie – Cluj-Napoca
12 mai – Oradea
7 iunie – Constanța
21 iunie – Timișoara
30 august – Sibiu
15 noiembrie – Iași

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Managerul Clusterului Transilvania IT, Bianca Muntean - consul al Estoniei la Cluj

Articolul următor

Viitorul forței de muncă într-o notă pragmatică, la noua ediție „Tomorrow@Work”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share