Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Salina Turda se promovează pe 100 de aeroporturi din lume

Unul dintre cele mai apreciate obiective turistice la nivel mondial, Salina Turda
Unul dintre cele mai apreciate obiective turistice la nivel mondial, Salina Turda

Unul dintre cele mai apreciate obiective turistice la nivel mondial, Salina Turda, va fi promovat puternic atât la nivel local, cât și internațional.   

“De astăzi, Salina Turda este prezentată în Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC). În scurt timp va fi promovată în peste alte 100 de aeroporturi internaționale. Toate aceste demersuri vor contribui la promovarea Salinei Turda și atragerea turiștilor în orașul nostru.  Pentru promovarea celui mai frumos obiectiv turistic subteran am demarat o colaborare cu AIAIC.

Astfel, pentru promovarea Salinei sunt exploatate, în  scop publicitar, spații amplasate în spatele ghișeelor de check-in. În zona lounge-urilor VIP călătorii vor găsi broșuri și materiale informative, urmând să creăm un spațiu special destinat Salinei, cu produse specifice acesteia, prin care să aducem în atenția celor interesați cel mai spectaculos subteran natural din lume”, a precizat primarul Turzii, Cristian Matei.

La Salina Turda a început un proces de modernizare și automatizare. În prima etapă s-a realizat modernizarea intrării vechi, de pe strada Salinelor, a doua fiind dedicată celei de pe aleea Durgăului. Acesta este unul dintre cele mai populare obiective turistice din România. Exploatarea sării la Turda datează din epoca romană.

Salina a fost închisă în 1932, fiind redeschisă pentru public şi pacienţii cu boli respiratorii în 1992. În 2010, salina a fost modernizată în urma unei investiţii de şase milioane de euro din fonduri europene. Pe lângă vizitarea celor trei mine (Rudolf, Terezia, Ghizela), turiştii pot juca minigolf, bowling, tenis de masă, pot urca în roata panoramică sau se pot da cu bărcile pe lacul din interior.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Parcarea veche de la Auchan Iris va fi completată de cea de sub deal

Aushopping Cluj va avea parcare săpată în versant

Articolul următor
Varianta ocolitoare Baia Mare va fi executată în doi ani.

Pe Centura Metropolitană Baia Mare, cu 100 km/h

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share