Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fostul ministru al agriculturii, în juriu la SlanăFest

Festivalul fabricanților de produse tradiționale SlanăFest a adunat la standuri sute de clujeni, dar și personalități în domeniu.
Producătorii și gastronomii din domeniu s-au reunit pe terasa Bulgakov | Foto: SlanăFest

SlanăFest, festivalul fabricanților de produse tradiționale, a adunat la standuri sute de clujeni, dar și personalități în domeniu.

Adrian Oros, fost ministru al agriculturii și dezvoltării rurale, a participat la jurizarea concursului de gastronomie tradițională din cadrul SlanăFest, de pe terasa Bulgakov Cafe.

“Micii fermieri și producătorii tradiționali trebuie promovați și sprijiniți. Asta fac la Cluj-Napoca, organizatorii Slanăfest, eveniment inițiat în urmă cu mulți ani, de Attila Molnar. Evenimentul este conceput pentru a aduce un omagiu acestui aliment de bază al țăranilor din Transilvania, ignorat pe nedrept în ultima perioadă”, consideră Oros.

Gulaș preparat în aer liber

Din juriu au mai făcut parte Iulia Drăguț, președintele ACEEA, militant al impunerii gastronomiei românești pe plan mondial, și gazda evenimentului, Ferencz Kovacs. Mulți clujeni au avut ocazia să viziteze  târgul de produse locale tradiționale.

Aceștia au gustat și au cumpărat, direct de la producători, slănină, preparate de carne din rase autohtone, brânzeturi savuroase, delicatese. Timp de două zile s-a preparat gulaș în aer liber.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Business Ladies Club (BLC) Cluj protestează față de reluarea bruscă a cursurilor în format exclusiv fizic la universităților clujene.

Femeile de afaceri se ridică împotriva cursurilor fizice "de pe azi pe mâine"

Articolul următor
Societatea de Investiții Financiare (SIF 3), unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România și-a schimbat denumirea.

Rebranding la SIF 3. A devenit Transilvania Investments Alliance

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share