Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajatorii Zalăului au declanșat recrutările în licee

Liceul Tehnologic Mihai Viteazul (LTMV) a fost gazda mai multor școli din județ și din municipiu, cu ocazia Zilei Naționale a Meseriilor.
Prezentarea locurilor de muncă a fost realizată în stil participativ | Foto: LTMV

Liceul Tehnologic Mihai Viteazul (LTMV) a fost gazda mai multor școli din județ, cu ocazia Zilei Naționale a Meseriilor. Printre angajatori s-au numărat Michelin, Tenaris, EMS Floor și Sicar Prod.

Profesorii și elevii invitați au fost îndrumați și conduși pe Aleea Meseriilor spre diferite puncte de atracție: standuri de prezentare a meseriilor ce corespund profilurilor liceului, aplicații tehnice demonstrative și inovative.

Activitatea s-a finalizat cu atelierul de divertisment. Acesta a cuprins jocuri de abilități tehnice și jocuri interactive: darts-ul, șotronul, labirintul, roata și piramida meseriilor. Evenimentul s-a numit “Împreună construim cariere”.

Printre invitați s-au numărat Viorica Avram – reprezentant al Michelin România, – Zalău Anvelope, Codruța Hodrea – Tenaris Silcotub, Ovidiu Caraba – Sicar Prod, Petru Alexandrescu – EMS Floor Group. Alături de angajatori, au mai fost prezenți Toma Dari – prefectul Sălajului, Călin Forț – Primăria Zalău, Vasile Bulgărean, Avram Ungur – Inspectoratul Școlar General.

Michelin se va implica social

Pe de altă parte, președintele Consiliului Județean, Dinu Iancu-Sălăjanu, s-a întâlnit cu reprezentanții angajatorului Michelin. Discuțiile au vizat implementarea de proiecte ce pot aduce o schimbare în bine pentru comunitate.

“A fost o întâlnire constructivă, în care am reiterat disponibilitatea administrației județene de a colabora cu Michelin în derularea unor proiecte cu impact pozitiv în domenii precum cultura, mediul sau sportul.

Compania este un actor importat în județul, dovadă stând investițiile majore făcute în toți acești ani. Sunt încrezător că în viitorul apropiat vom găsi multe posibilități de colaborare în beneficiul cetățeanului”, a declarat oficialul CJ.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EXCLUSIV Parc fotovoltaic uriaș în Șimleu. La orizont, o investiție enormă

Articolul următor
Business Ladies Club (BLC) Cluj protestează față de reluarea bruscă a cursurilor în format exclusiv fizic la universităților clujene.

Femeile de afaceri se ridică împotriva cursurilor fizice "de pe azi pe mâine"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share