Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Blachotrapez își construiește două noi fabrici: Baia Mare și Ploiești

Fabricantul de acoperișuri din țiglă metalică Blachotrapez va începe, până în primăvara lui 2023, producția la alte două unități.
Polonezii își vor dubla producție în județele Maramureș și Prahova | Foto: Blachotrapez

Fabricantul de acoperișuri din țiglă metalică Blachotrapez va începe, până în primăvara lui 2023, producția la alte două unități.

“Prin noua hală de producție din Baia Mare, vom reuși să dublăm spațiul de producție, să îl inovăm prin sistemul modern automatizat și să facem un mediu mai sigur pentru angajați. 11% din totalul proiectului este finalizat. Producția efectivă va începe în primăvara anului 2023”, potrivit companiei.

Proiectul din Baia Mare are o valoare de 12,5 milioane lei, din care jumătate ajutor de stat, conform Profit. Investiția include spații de producție și viitorul sediu al Blachotrapez România. Durata de desfășurare a construcției era estimată la doi ani.

Se dublează producția în România

“Vom reuși să extindem și sortimentația la 9 tipuri de țiglă metalică și un nou sortiment de țiglă metalică unimodulară. Planurile de dezvoltare pe următorii cinci ani includ dublarea producției și angajarea a 20-30 de persoane pentru locurile vacante pe partea de execuție în noua fabrică și la nivelul conducerii fabricii”, spune CEO-ul Blachotrapez România, Jaroslaw Turczynski.

După finalizarea fabricii din Baia Mare ar urma să fie deschisă o nouă unitate de producție, la Ploiești, locații unde are deja câte o fabrică. Compania are 100 de angajați și șase puncte de lucru în Transilvania și Moldova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii pot lua credite pentru campania 2022 pe baza adeverințelor de la APIA

Articolul următor

Mesaj dur pentru Europa, de la Cluj: “Ne paște o criză alimentară severă dacă nu luați măsuri!”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share