Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Câte bilete poți juca la pariuri sportive?

Render Football Blender 3d Soccer Play Ball

Internetul abundă de planuri, strategii și tipsuri pentru câștiguri. Multe dintre ele sunt legate de plasarea unor bilete pe alternative la case de pariuri diferite, cu un anumit nivel de cote, astfel încât să fie obținut un câștig sigur. Cum astfel de calcule implică multe probabilități și necunoscute, pentru a pune pariuri sportive în care să te bucuri cu adevărat de plăcerea jocului și de adrenalină, este de preferat să te bazezi mai mult pe analize și alegeri personale, decât pe formule matematice sofisticate.

Acesta este și motivul pentru care, nu numărul de bilete este cel care poate aduce mai mult profit, ci buna cunoaștere a sportului sau sporturilor pe care joci, aplicarea unei strategii personale și un pic de noroc.

Statisticile indică faptul că un parior profesionist poate ajunge să facă lunar un profit de peste 50% din suma alocată. Însă această rată de succes este rezervată doar unui număr restrâns de persoane, care au experiență atât în a plasa pariuri, cât și în a analiza sporturilor pe care pariază.

Care este numărul recomandat de bilete pe care să-l joci pe zi, săptămână, lună?

O astfel de recomandare este una cât se poate de nepotrivită. În funcție de cunoașterea domeniului, obișnuință, bugetul aflat la dispoziție, orice parior poate decide singur care este numărul și frecvența de bilete la care poate ajunge.

Atâta timp cât există un control asupra jocului și al banilor rulați, totul este ok! Însă dacă plăcerea jocului se transformă în obsesie, care poate antrena costuri personale și familial dramatice, pasiunea pentru joc nu mai este la fel de sănătoasă.

Oricare ar fi formula de joc și de rentabilizare a profiturilor, riscul de a pierde este la fel de prezent ca și posibilitatea câștigurilor. Oricare ar fi modalitatea de gândire și formula aplicată, fie că se apelează la șirul lui Fibonacci, alegerea echipelor fără înfrângeri la ultimele meciuri sau echipelor care dau adesea multe goluri, realitatea este singura care decide rezultatele meciurilor.

Astfel, fie că preferi să joci un bilet simplu sau combinat sau mai multe bilete, ceea ce crește șansele de câștig nu stă în numărul acestora, ci în experiență și felul în care reușești să anticipezi rezultatele.

Pentru un joc sigur, cele mai importante criterii de acțiune sunt:

  1. Alege un site de pariuri cu cote cât mai bune pentru sporturile pe care le preferi.
  2. Alege o platformă de pariuri cu un payout cât mai ridicat.
  3. Joacă doar pe sporturi pe care le cunoști și pe care poți decide în cunoștință de cauză.
  4. Nu te lăsa influențat de strategii sau formule magice.
  5. Ține sub control bugetul alocat, cât pierzi și ce profit ai.
  6. Nu mări numărul de bilete, atunci când pierzi.
  7. Joacă responsabil și echilibrat, ținând pasiunea și atitudinea față de joc sub control.

Una dintre cele mai interesante platforme, cu licență în România, este Betfair. Site-ul de pariuri oferă utilizatorilor tot ce au nevoie pentru a se putea bucura de un joc sigur, informat, cu date actualizate cât mai frecvent.

Platforma este accesibilă pentru informare tuturor. Pentru joc este nevoie de deschiderea unui cont, care este legitim doar pentru cei cu vârsta de peste 18 ani.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Muncitorii fabricilor de tradiție din Transilvania și Banat, temă de cercetare

Articolul următor
mircea dragomir primar biertan

Cel mai nou proiect al Biertanului: amenajarea pieței centrale și a noilor zone de promenadă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Via Transilvanica Maraton 2024

Evenimentul de alergare Via Transilvanica Maraton și-a deschis înscrierile. De-a lungul cursei se va parcurge un segment de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share