Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ilie Năstase și-a lansat vinul la Cluj

Celebrul tenisman Ilie Năstase și-a prezentat, la Festivalul RO-Wine, gama de vinuri Nasty, produsă de Domeniile Prince Matei.
Fostul mare tenisman a intrat în parteneriat cu Domeniile Prince Matei | Foto: RO-Wine

Celebrul tenisman Ilie Năstase și-a prezentat, la Festivalul RO-Wine, gama de vinuri Nasty, produsă de Domeniile Prince Matei.

Colecția este cuprinsă din trei cupaje (Cuvee Alb, Rose, Roșu) din soiurile Fetească Neagră, Albă, Regală, alături de Cabernet Sauvignon sau Merlot. Eticheta înfățișează un leu stilizat, cu freza fostului nr. 1 mondial, cu 83 de titluri câștigate la activ.

Domeniile Prince Matei se întind în partea estică a Dealului Mare (județele Buzău – Prahova), pe 70 ha. În jurul celor două dealuri, Tegăneanu și Zorilor, crește o viţă-de-vie bătrână de 40 de ani. În ultimii ani investițiile au vizat echipamente de ultimă generaţie ce permit o mai mare precizie a vinificării.

Numeroase VIP-uri la festival

Vinurile cu brandul Nasty vor fi comercializate în localurile din rețeaua Fratelli, Biutiful, Uanderful, controlată de Liviu Popescu, cofondator al RO-Wine. Festivalul Internațional de Vinuri din România a avut loc în weekend, la Chios Social Longe, din Cluj-Napoca. Printre VIP-urile prezente s-au numărat Adrian Mutu, Virgil Ianțu, Ștefan Gadola.

Festivalul autohton de vinuri este orientat către piețele de vinuri premium și de lux. Printre organizatori mai figurează Marinela Ardelean – degustător profesionist și Mihai Popescu – designer și arhitect, coproprietar al Fratelli Group. Toate veniturile obţinute din vânzarea de bilete vor fi direcţionate către sprijinirea refugiaţilor din Ucraina.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Tomorrow@work

Tomorrow@work 2022: Vom vorbi mai puțin de aptitudini în viitor și mai mult de mindset

Articolul următor
invitati webinar e-commerce

Digitalizarea și automatizarea proceselor de business în sectorul e-commerce: webinar DocProcess și BusinessMark

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share