Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se vinde DoubleTree by Hilton Oradea

Situat pe malul drept al Crișului Repede, în aval de Aquaparkul Nymphaea Oradea, hotelul DoubleTree by Hilton Oradea este scos la vânzare. Vânzarea hotelului a fost aprobată în ședința Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 17.03.2022.

Consiliu de Administrație este împuternicit să efectueze tranzacția inclusiv prin negociere directă, la un preț cel puțin egal cu valoarea de piață rezultată dintr-un raport de evaluare întocmit cu cel mult trei luni anterior agreării prețului tranzacției cu potențialul cumpărător, în conformitate cu standardele de evaluare în vigoare de către un evaluator independent, membru ANEVAR.

În contextul economic prezentat mai sus, activitatea hotelurilor din patrimoniul SIF Hoteluri a fost grav afectată de criza generată de pandemie, situație adusă la cunoștința acționarilor de către societate în cadrul rapoartelor periodice publicate în anii 2020 și 2021.

Cauzele pentru care DoubleTree by Hilton a fost scos la vânzare sunt: costurile de brand și management ridicate; necesarul ridicat de CAPEX pentru compensarea uzurii fizice și morale a mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar; lipsa acută de personal calificat și creșterea prețurilor la materii prime, mărfuri, utilități etc; riscul continuării pandemiei pe perioade mai lungi de timp care să submineze activitatea și veniturile generate de ansamblul hotelier; criza economică post pandemică; lipsa unor perspective realiste/sustenabile de creștere a afacerii hotelului care să conducă la îmbunătățirea substanțială și efectivă a indicatorilor de performanță ai societății SIF Hoteluri SA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primele tramvaie Imperio produse la Astra Arad vor circula prin București în mai

Articolul următor

Românii pot juca la loto și la Carrefour, Profi, Mega Image, Flanco, Inmedio, Pepco

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share