Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Austriecii de la Trodat vor să deschidă o nouă fabrică și un centru logistic la Lugoj

Unul dintre principalii producători de ștampile din cauciuc din lume, este interesată să ridice o nouă fabrică la Lugoj, în Timiș. Austriecii au deja un spațiu închiriat în municipiu, dar doresc să își extindă activitatea desfășurată aici.

În prezent, acolo lucrează 70 de persoane, spune primarul Lugojului, Claudiu Buciu. Acesta menționează că Trodat dorește să își extindă spațiul de producție, dar vizează și realizarea unui hub logistic, pentru că în prezent aceste operațiuni se realizează din Austria. Interesul ar fi pentru un teren de două hectare.

„Cei de la Trodat, cel mai mare producător mondial de ștampile, vor să-și facă o fabrică nouă, pentru că vor să extindă zona de producție și vor să își facă și o zonă de depozitare. În prezent spun că fac logistica asta din Austria, dar vor să aiă un depozit și aici. Le-am oferit un teren și vor merge la licitație, probabil la sfârșitul lunii mai, pentru că dânșii vor să-l cumpere, nu vor în concesiune. E un teren de două hectare, lângă Centrul logistic Lidl, pe strada Timișorii, care are acces la drumuri. În prezent, la punctul de lucru din Lugoj, Trodat are 70 de angajați, dar au estimat că în urma extinderii vor ajunge la 200 de angajați”, a declarat primarul Lugojului, Claudiu Buciu.

Compania multinațională austriacă Trodat are sediul central în Wels, Austria, și peste 1.000 de angajați în întreaga lume. În acest moment deține un spațiu de producție, închiriat, pe strada Caransebeșului, din Lugoj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Conducerea Romgaz a aprobat achiziția Exxon Mobil Exploration and Production Romania (EMEPR) pentru 1 miliard de dolari.

Administratorii Romgaz au aprobat cumpărarea Exxon România cu 1 miliard $

Articolul următor

„Cafeneaua cu joburi”, un altfel de concept de recrutare, a dat startul târgurilor de joburi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share