Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Procons Group investește 1,1 milioane de euro în Parcul Industrial Tileagd

Încă o companie a ales să-și desfășoare activitatea în Parcul Industrial Tileagd, la 17 km de Oradea, pe drumul european E60. Este vorba de Procons Group, care, în urma negocierii directe cu Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), a primit o parcelă de teren în suprafața de 21.030 mp. Procons Group SRL, înființată în anul 2008, activează in domeniul construcțiilor de infrastructură și a construcțiilor industriale. Investiția societății în Parcul Industrial Tileagd se ridică la 1.100.000 euro.

Potrivit ADLO, durata maximă a constituirii dreptului de folosință pentru parcelele din Tileagd este de 25 de ani, începând cu data semnării Contractului de administrare și de prestări servicii conexe. Redevența minimă, stabilită ca bază de pornire a licitației deschise, este de 4,00 euro/mp/25 de ani, fără TVA pentru zona Industrie Prelucrătoare (producție) și de 4,50 Euro/mp/25 de ani fără TVA pentru zona Servicii.

Investiția propusă presupune construirea unei unități de producție și depozitare pentru uzinarea confecțiilor metalice, producția elementelor prefabricate de beton și zincare termică. Investitia va avea o suprafață construită de aproximativ 4.500 mp constând în spații de producție, depozitare și spații administrative.

Odată cu implementarea investiției se vor achiziționa și echipamente necesare creșterii competitivității companiei pe sectorul construcțiilor de infrastructură precum și a activității de producție.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Producătorul clujean de lactate La Colline, profilată pe laptele de capră, se va orienta, din acest an, și spre cel de bivoliță.

La Colline va procesa lapte de bivoliță din Ardeal

Articolul următor

O nouă ediție a Târgului de Paști la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share