Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Experiența digitală a clienților băncilor va fi regândită într-un parteneriat strategic între KPMG și Flowx.ai

FOTO Pixabay

KPMG și startup-ul de tehnologie Flowx.ai au încheiat un parteneriat strategic pentru a ajuta băncile să regândească experiența digitală a clienților, astfel încât aceasta să fie mult mai personalizată. Raportul KPMG 2021 Romanian Customer Experience Excellence Report (Raportul privind experiența clienților) arată că utilizatorii de servicii financiare se așteaptă să cheltuiască cu 21% mai puțin decât înainte de pandemie, căutând cu prioritate experiențe personalizate și cu un bun raport calitate-preț.

„În urma colaborării celor două companii, organizațiile mari își pot crea produse și servicii digitale eficient și personalizat, la doar o fracțiune din resursele de timp și cost asociate dezvoltărilor digitale tradiționale. Cele două companii le vor oferi clienților un portofoliu extins de soluții de consultanță și de tehnologie precum segmentarea clienților și design-ul experienței digitale, generarea ofertei, conceperea și implementarea noului model de business, rapid prototyping, dezvoltarea rapidă de aplicații cu focus pe introducerea rapidă în piață și cu return imediat pentru clienți și angajați”, transmit companiile într-un comunicat.

Startup-ul de tehnologie FLOWX.AI ajută organizațiile să-și creeze rapid experiențe digitale de tip omnichannel, unificate și personalizate, fără a schimba sistemele existente. Compania spune ca oferă o nouă tehnologie care permite dezvoltarea experiențelor digitale de tip omnichannel „de 40 de ori mai rapid”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania SomProduct România a inaugurat un magazin de mobilier și decorațiuni pe 2.500 mp în parcul logistic din Florești.

SomProduct, magazin de 1 milion de euro la Cluj

Articolul următor
Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Cluj va derula un proiect european de antreprenoriat.

Mediciniștii clujeni vor primi 100.000 de euro pentru planuri bune de afaceri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share