Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiect inovativ – pâine obținută cu bere brună la Colegiul Tehnic Mihai Viteazu

Colegiul Tehnic ,,Mihai Viteazul” Oradea derulează proiectul educativ cu participare internațională ,,Raftul cu produse eco” în perioada 1.11.2021 – 31.05.2022. În cadrul acestui proiect, 37 de echipe mixte profesori-elevi-studenți desfășoară activități practice, având ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și responsabil, prin realizarea de produse din materii prime eco.

Pâinea a fost frământată cu bere brună

,,În acest sens, miercuri, 30.03.2022, împreună cu elevele din clasa a XI-a, de la specializarea Tehnician analize produse alimentare, am realizat pâine exclusiv din materii prime eco, fără aditivi, conservanți și amelioratori sintetici. Pe lângă procesul tehnologic clasic am experimentat un ”altfel” de procedeu de obținere a pâinii, prin înlocuirea apei cu bere brună, pentru a îmbunătăți calitățile senzoriale ale acesteia. Activitatea s-a încheiat cu analiza organoleptică și fizico- chimică a produselor obținute”, a precizat coordonatorul de proiect Marinela Filip.

Pâinile obținute au fost foarte gustoase și în același timp foarte sănătoase!

Echipa de proiect coordonată de director adj. Filip Marinela, este formată din director adj. Runcanu Monica și profesorii Vașadi Adriana, Iancu Ionuț, Tipi Izabella.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

2.000.000 de euro pentru bihorenii care investesc în afaceri non agricole la țară

Articolul următor

Acționarii Hidroelectrica vor la bursă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share